Econell projekt

Az oldalon a projekt előrehaladását lehet nyomonkövetni.

2023.06.16.

Ar - 4

A busz már inkább kész, mint félkész, alig van már vele teendő. Fűtés továbbra sincsen, azóta is ügyködünk rajta. Részben bekerültek a helyközis matricák elkészült a szériákra bontás, már csak scriptelés van hátra. A modellek szinte teljesen készen vannak, a hangok 100%-osak. Nincs már sok hátra.


2023.04.09.

Ar - 3

Szontág Dávid a mai nappal elkészítette a régebbi, EEV motorok hangjait is, ez hamarosan bekerül a buszba, valamint a szériákra bontás is várható ezzel a frissítéssel. Az újabb szériák hangja is folyamatosan frissül, és eddig nagyon szépen muzsikálnak a gépek. Talán mostmár elmondható, hogy igazán Econell hangja van a járműveknek.


2023.04.08.

Ar - 2

A busz már egészen szép állapotban van, már-már mondhatni lassan kész. Persze van még vele munka, főleg scriptek terén, de még a belső téren is van mit módosítani. Annyit biztosan mondhatunk, hogy épülünk-szépülünk.


2023.04.08.

Ar - 1

Újraindult a buszkészítés a műhelyünkben. Az Econell 12 kiadása után rögtön el is kezdtünk egy új gépen dolgozni, pontosabban a kiadott busz remake-jén. Ez a busz teljesen új alapokon van, tehát semmi köze az előzőhöz. A sokak által nem kedvelt váltó is lecserélésre került, mostmár egy apró dolog kivételével teljesen valós a működés. A hangokat is teljesen cseréltük, ahogy sok dolognak a működésén is javítottunk. Például mostmár valós a lámpaműködés, a beltéri lámpa többállású kapcsolóval kapcsolható, illetve a kapcsolók is valós funkciókkal lesznek ellátva.